Izgradnja, zaštita spomenika

Produžavanje životnog vijeka zgrada

Naše aplikacije daju materijalima potpuno nova revolucionarna svojstva. Osim što ne mijenjaju strukturu ili boju površine, mogu je zaštititi od meteoroloških utjecaja, otporne su na UV zračenje, štite od djelovanja soli (npr. Pročelja kuća na cestama i nogostupima, posebno zimi), sprečavaju cvjetanje lišajeva, plijesni, mahovine i alge. Primjene su visoko hidrofobne i oleofobne, čime se sprječava propadanje materijala uslijed infiltracije vode i naknadnog pucanja od mraza i zračne erozije. 3D aplikacije (neke aplikacije mogu prodrijeti do 1,5 cm u materijal) imaju jedinstveno svojstvo da mogu ojačati površinu. Također primjenjujemo zaštitu protiv grafita, s koje se mogu ukloniti neželjeni sprejevi u boji. Za manje skupe aplikacije, ovaj se postupak može ponoviti 3 puta zaredom bez potrebe za obnavljanjem Nano zaštite. Unatoč brojnim sjajnim svojstvima, aplikacije su i dalje prozračne i paropropusne (omogućujući materijalu da diše). Mogu se koristiti na fasadama kuća, za zaštitu betona, monolitnih slojeva, betona i segmenata, kamenja, štukature i drugih vrsta apsorbirajućih mineralnih površina. Bavimo se i zaštitom drvenih konstrukcija i građevina, čak i površinski obrađenih (mrlja ili glazura). Također možemo zaštititi obojene i neobojene metalne konstrukcije.

Aplikacija ne mijenja izgled predmeta, ne ometa materijal i ne ostavlja sjajni premaz nakon polimerizacije. Oni olakšavaju naknadno održavanje.

Kao jedina tvrtka u Češkoj, pripremili smo detaljnu studiju s Akademije znanosti Češke Republike - Institut za teorijsku i primijenjenu mehaniku, koja je potvrdila učinkovitost i prikladnost za uporabu na popisanim zgradama.

Što nudimo?

Savršena zaštita građevinskih površina modernim primjenama temeljenim na nanotehnologijama. Nudimo kvalitetnu zaštitu po povoljnim cijenama. 

Što dobivaš?

-trajna hidrofobna i oleofobna zaštita građevinskih površina
- prednost u borbi protiv sprejeva
- produljenje vijeka materijala
- spriječit ćete propadanje površina uzrokovano vremenskim uvjetima
- spriječiti širenje mahovine, algi i plijesni
- olakšavaju i jeftinije naknadno održavanje
- izbjegavajte uporabu agresivne kemije